صفحه نخست
درباره ما
آموزش
معرفی خدمات
تماس با پزشک
آخرین رویدادها
فواید زردچوبه
🔶محققان با بررسی فواید احتمالی زردچوبه، به حقایق جالبی دست یافتند. مصرف تنها یک قاشق چای خوری زردچوبه در غذا می تواند باعث تغییر بزرگی بر روی ژن هایی که با بروز سرطان، آلرژی و حتی افسردگی شود. اما جالب تر از آن این است که مصرف قرص یا...
ادامه خبر
استفاده بیش از اندازه از مکمل ها می تواند شانس ابتلا به سرطان را افزایش دهد
در مجمع سالانه انجمن مطالعات سرطان امریکا که در فیلادلفیا برگزار شد، شواهدی ارائه شد که نشان می داداستفاده بیش از اندازه از مکمل های غذایی به خصوص مکمل های بتاکاروتن ، فولیک اسید و ویتامین E می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. استفاده بیش از حد از...
ادامه خبر

تماس با پزشک
روزهای شنبه، دوشنبه و چهار شنبه از ساعت 16 الی 20 با تعیین وقت قبلی
نشانی: تهران - خیابان فاطمی غربی - بعد از چهار راه کارگر - نبش سیندخت شمالی - پلاک 13 - طبقه 3 - واحد 7
تلفن: 66569588-021 ، 66569587-021

محل تبلیغات


سوالات عمومی


سلام، من به جای 5 سال ، سه سال تاموکسیفن مصرف کردم، و یک سال و نیم است که آروزمازین استفاده می کنم، آیا ضرری ندارد؟
با عرض سلام وخسته نباشید خانمی هستم 68 ساله که حدود 5سال پیش به علت وجود توده گردنی به پزشک مراجه کردم که نتایج نمونه برداری از این توده وجود لنفوم را مشخص کرد چون من هیچ عارضه دیگری نداشتم هیچگونه مداوای انجام نشد واین توده نسبتاً بزرگ بعد از گذشت چند ماه خود به خود از بین رفت البته در طول مدت این 5 سال گاهی دوبار توده کوچکی پیدا میشد که خود به خود از بین میرفت اما ازحدود 6 ماه پیش درد شانه در هردو شانه بوجود امد که پس ازگذشت 3 ماه یک توده در یکی از شانه ها ایجاد شد که پس از مراجعه به پزشک و نمونه برداری تشخیص لنفوم DLBCL داده شد که با خوردن داروی مسکن ضد التهاب غیر استروئیدی کمی ازاین توده کوچک شد ولی از بین نرفت یا دآور میشود که من هیچگونه علائم دیگر لنفوم مثل کاهش وزن یا تعرق شبانه ندارم همچنین من سابقه توده گردنی در 26 سال پیش را داشته ام که با جراحی کل توده برداشته شده بود خواهشمند است که راهنمایی بفرمایید که با توجه به اینکه لنفوم در من خیلی رشد آهسته ای داشته چطور بیکباره تبدیل به این لنفوم (سلول بی بزرگ منتشر)شده آیا امکان تشخیص اشتباه از طرف پاتولوژی وجود دارد همچنین با توجه به شرایطی که به آن اشاره کردم نیاز به درمان فوری دارم یا همچنان حالت انتظار را ادامه بدهم همچنین نتایج آزمایش 5سال پیش من به شرح زیر است CD20 مثبت CD45 مثبت CD3مثبت CD5 مثبت اما نتیجه آزمایش این توده شانه فعلی به شرح زیر است CD20 مثبت CD45 مثبت CD3 منفی CD5 منفی Ki67 مثبت آیا این تغییرات در نتیجه آزمایش ممکن است لطفاً مرا راهنمایی کنید
سلام آقای دکتر و با تشکر از سایت خوبتون، پدر بزرگ من دچار ورم شکم شده بود و به همین دلیل به پزشک مراجعه کرد، پزشک براشون انجام سی تی اسکن و ام آر آی را تجویز کرد، بعد از اون بر اساس تصاویر گفتند که پانکراس و کبدشون درگیر هست و بهتر هست دیگر درمانی را شروع نکنیم، می خواستم ببینم آیا این کار درست است؟ و این که مدت زمانی که زندگی می کنه چقدر هست؟
با عرض سلام و خسته نباشيد. نامزدم پسري 28 ساله است كه بيضه ي او بسيار بزرگ شده و او يك سال پيش به بيماري واريكوسل دچار بود كه او جراحي كرد ولي الان به علت تورم زياد يكي از بیضه هايش نگران هستيم. از شما درخواست راهنمايي دارم. ممنون
با سلام و عرض ادب، ، می خواستم از حضورتان در مورد تاثیر تمرین درآب بر بیماران سرطان سینه بپرسم و نظر شما رو بدانم؟ اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
سلام آقای دکتر. باتشکر از سایت مفیدتان.شوهرم مبتلا به ژرم سل بوده،دو سال ونیم از آخرین شیمی درمانی اش می گذرد و درمان شده و اکنون تحت نظر می باشد. میخواستم از جنابعالی بپرسم که آیا روزه بگیرد یا نه؟
،پدر من مبتلا به سرطان ریه شدن وازنوع بدخیم هست واز هفته ی دیگه شروع به شیمی درمانی می کند.سوال بنده از شما این است که من دختر بچه ی 3ساله دارم ،آیا بعد از هر شیمی درمانی که می شود مشکلی برای دخترم هم بوجود خواهد امد؟ از نظر دارویی که به پدرم تزریق میشود عرض می کنم .
با سلام وتشکر ازراهنمایی های خوبتون مادرم 6جلسه شیمی درمانی بعد ماستوکتومی بدون برداشتن غدد لنفاوی دارد ایا می شود شربت جنسینگ وپودر ام شور برای ضعف شدیدی که داردبخورد؟


سلام، من به جای 5 سال ، سه سال تاموکسیفن مصرف کردم، و یک سال و نیم است که آروزمازین استفاده می کنم، آیا ضرری ندارد؟

بیمار عزیز با عرض سلام و سپاس از مشاوره :
 شما به سن ، جنس ونوع  بیماری خود اشاره نکرده اید ولی به احتمال زیاد خانمی مبتلا به سرطان پستان هستید.
در صورت مثبت بودن گیرنده های استروژن و پروژسترون در نمونه پاتولوژی اولیه و یائسه نبودن بیمار توصیه می شود فرد مدت پنج سال تاموکسیفن استفاده نماید. در صورت مثبت بودن گیرنده ها و یائسه بودن یا یائسه شدن دراثر شیمی درمانی ، توصیه می شود بیمار مدت پنج سال لتروزول (فمارا ) یا آرومازین استفاده نماید . سه سال مصرف تاموکسیفن و دو سال مصرف آرومازین ( یا دو سال تاموکسیفن و سه سال آرومازین ) هم یک روش هورمون درمانی استاندارد و کاملا علمی است که مفید بوده و ضرری به همراه ندارد. در صورت مصرف آرومازین توصیه می شود با نظر پزشک معالج ، هر سه تا شش ماه  ، جهت جلوگیری از کاهش تراکم و پوکی استخوان و همچنین  کاهش ریسک عود بیماری ، یک آمپول Zometa 4mg  هم تزریق نمائید .
موفق و پاینده باشید



با عرض سلام وخسته نباشید خانمی هستم 68 ساله که حدود 5سال پیش به علت وجود توده گردنی به پزشک مراجه کردم که نتایج نمونه برداری از این توده وجود لنفوم را مشخص کرد چون من هیچ عارضه دیگری نداشتم هیچگونه مداوای انجام نشد واین توده نسبتاً بزرگ بعد از گذشت چند ماه خود به خود از بین رفت البته در طول مدت این 5 سال گاهی دوبار توده کوچکی پیدا میشد که خود به خود از بین میرفت اما ازحدود 6 ماه پیش درد شانه در هردو شانه بوجود امد که پس ازگذشت 3 ماه یک توده در یکی از شانه ها ایجاد شد که پس از مراجعه به پزشک و نمونه برداری تشخیص لنفوم DLBCL داده شد که با خوردن داروی مسکن ضد التهاب غیر استروئیدی کمی ازاین توده کوچک شد ولی از بین نرفت یا دآور میشود که من هیچگونه علائم دیگر لنفوم مثل کاهش وزن یا تعرق شبانه ندارم همچنین من سابقه توده گردنی در 26 سال پیش را داشته ام که با جراحی کل توده برداشته شده بود خواهشمند است که راهنمایی بفرمایید که با توجه به اینکه لنفوم در من خیلی رشد آهسته ای داشته چطور بیکباره تبدیل به این لنفوم (سلول بی بزرگ منتشر)شده آیا امکان تشخیص اشتباه از طرف پاتولوژی وجود دارد همچنین با توجه به شرایطی که به آن اشاره کردم نیاز به درمان فوری دارم یا همچنان حالت انتظار را ادامه بدهم همچنین نتایج آزمایش 5سال پیش من به شرح زیر است CD20 مثبت CD45 مثبت CD3مثبت CD5 مثبت اما نتیجه آزمایش این توده شانه فعلی به شرح زیر است CD20 مثبت CD45 مثبت CD3 منفی CD5 منفی Ki67 مثبت آیا این تغییرات در نتیجه آزمایش ممکن است لطفاً مرا راهنمایی کنید

با عرض سلام و سپاس از مشاوره :
با توجه به جواب پاتولوژی و IHC شما مبتلا به لنفوم DLBCL هستدید که خوشبختانه با رژیم های جدید شیمی درمانی و استفاده از داروی MabThera قابل درمان است . جواب پاتولوژی شما صحیح است چون در IHC هم تائید شده است . در مورد بیماری 5 سال قبل باید گفت ممکن است لنفوم شما در آن زمان از نوع فولیکولار بوده باشد . در هر صورت درمان شما در حال حاضر فوریت داشته و روش صبر و انتظار توصیه نمی شود . موفق و پایدار باشید ! 
 



سلام آقای دکتر و با تشکر از سایت خوبتون، پدر بزرگ من دچار ورم شکم شده بود و به همین دلیل به پزشک مراجعه کرد، پزشک براشون انجام سی تی اسکن و ام آر آی را تجویز کرد، بعد از اون بر اساس تصاویر گفتند که پانکراس و کبدشون درگیر هست و بهتر هست دیگر درمانی را شروع نکنیم، می خواستم ببینم آیا این کار درست است؟ و این که مدت زمانی که زندگی می کنه چقدر هست؟

با عرض سلام و سپاس از مشاوره :
منشا بیماری پدر بزرگ شما معلوم نیست و پاتولوژی و نمونه بافتی هم ندارد .مضافا" اینکه اشاره نکردید که ایا پزشک مربوطه سرطان شناس ( انکولوژیست ) بوده یا نه !؟ توصیه می شود در صورتیکه شرایط بالینی بیمار اجازه دهد ، از کبد یا پانکراس بیمار نمونه بافتی یا همان بیوپسی تهیه گردیده و بعد بر اساس جواب  پاتولوژی ، بیمار تحت شیمی درمانی قرار گیرد . میزان طول عمر بستگی به جواب پاتولوژی و میزان گسترش بیماری دارد.
پاینده باشید





با عرض سلام و خسته نباشيد. نامزدم پسري 28 ساله است كه بيضه ي او بسيار بزرگ شده و او يك سال پيش به بيماري واريكوسل دچار بود كه او جراحي كرد ولي الان به علت تورم زياد يكي از بیضه هايش نگران هستيم. از شما درخواست راهنمايي دارم. ممنون

با عرض سلام !
نامزد شما می بایست به یک ارولوژیست مجرب مراجعه داشته و با انجام سونوگرافی بیضه ، تشخیص تومور بیضه در ایشان بررسی کردد !





با سلام و عرض ادب، ، می خواستم از حضورتان در مورد تاثیر تمرین درآب بر بیماران سرطان سینه بپرسم و نظر شما رو بدانم؟ اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم

با عرض سلام و سپاس از مشاوره
تمرین در آب در صورتی که تمرینات سنگین نباشد و موجب تشدید لنف ادم نگردد می تواند برای بیماران مبتلا به سرطان سینه که تحت جراحی قرار گرفته اند کاملا مفید و سود بخش باشد .
در مورد نحوه انجام تمرینات نیز بهتر است از یک متخصص طب فیزیکی مشاوره بگیرید .
موفق باشید.




سلام آقای دکتر. باتشکر از سایت مفیدتان.شوهرم مبتلا به ژرم سل بوده،دو سال ونیم از آخرین شیمی درمانی اش می گذرد و درمان شده و اکنون تحت نظر می باشد. میخواستم از جنابعالی بپرسم که آیا روزه بگیرد یا نه؟

با عرض سلام و سپاس از مشاوره ، در صورت تحت کنترل بودن بیماری و نداشتن علائم، روزه گرفتن ایشان بلامانع می باشد !
موفق باشید !



،پدر من مبتلا به سرطان ریه شدن وازنوع بدخیم هست واز هفته ی دیگه شروع به شیمی درمانی می کند.سوال بنده از شما این است که من دختر بچه ی 3ساله دارم ،آیا بعد از هر شیمی درمانی که می شود مشکلی برای دخترم هم بوجود خواهد امد؟ از نظر دارویی که به پدرم تزریق میشود عرض می کنم .

با عرض سلام !
انجام شیمی درمانی یا رادیوتراپی اکسترنال اثر منفی و نامناسبی روی  فرزند 3 ساله شما نخواهد داشت . نگران نباشید !
پاینده و سلامت باشید .



با سلام وتشکر ازراهنمایی های خوبتون مادرم 6جلسه شیمی درمانی بعد ماستوکتومی بدون برداشتن غدد لنفاوی دارد ایا می شود شربت جنسینگ وپودر ام شور برای ضعف شدیدی که داردبخورد؟

با عرض سلام
مصرف این دو مورد برای بیمار مشکلی به وجود نمی اورد ولی حتما با پزشک معالج  وی مشورت کنید .
موفق باشید



سایرموضوعات متداول
سوالات عمومی


معرفی پزشک  ||   اخبار و رویدادها  ||   عضویت در سایت
نمایش سایت در زبان های دیگر: Persian